Podgorica , Jednosobni stan

Jednosoban stan pod Goricom, površine 51m2

  • stan , 51.0 m2
  • jedna spavaća soba
  • jedno kupatilo

Prodaje se jednosoban stan površine 51 m² pod Goricom, ispod crkve Svetog Đorđa. Nalazi se na 1. spratu nove stambene zgrade koja se nalazi u jednoj od najljepših i najprestižnijih podgoričkih ulica u centru grada. Stan je zapadno orijentisan sa pogledom na most Milenijum, brdo Goricu, kao i na stadion Budućnosti. Zgrada se nalazi na povučenom i mirnom mjestu i predstavlja ekskluzivu.

Objekat je građen po najsavremenijim standardima, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala (blind vrata, granitne pločice na stepeništima i hodniku, bravarija je drvo-aluminijum, s roletnama na daljinsko upravljanje, stolarija od masivnog drveta, parket je od hrastovine sa bordurama, keramika u kupatilu, hodniku i kuhinji je porculanska, klima uređaji su u svim prostorijama i podzemna garaža, koja nije uključena u cijenu stana).

Ugrađen je sistem zaštite od požara, video interfoni, sistem video nadzora i organizovano fizičko obezbjeđenje objekta 24h/7. Zgrada je ograđena kovanom ogradom sa planiranim zelenilom.

Cijena: 105.000 eura

105000 €